
ARREDO INOX Srl є визнаним світовим лідером у галузі досліджень, розробок та виробництва запатентованих мікрокліматичних систем та інноваційного автоматизованого професійного обладнання для харчової промисловості, при гарантії повної безпеки отриманих продуктів:
- Stagionello® - для виробництва сиров'яленої м'ясної продукції (ферментація, сушіння, витримка);
- Maturmeat® - для сухого дозрівання та тривалої (до одного року) витримки м'яса;
- Pesciugatore® - для виробництва сиров'яленої рибної продукції.
В даний час компанія володіє ліцензіями на виробництво 5 патентів та 12 торгових марок, що належать Алессандро Куомо. Серед них:
- Climatouch® - система оптимального налаштування мікроклімату в камері та його контролю на всіх етапах робочого процесу;
- Fumotic® - система, яка забезпечує точне регулювання параметрів вологості та ароматизації.
ARREDO INOX Srl - єдина компанія в Італії, яка отримала сертифікат «Розробка та виробництво установок мікрокліматизації та шаф для дозрівання, витримки, сушіння та консервації харчових продуктів (IAF 18)
Устаткування відповідає вимогам Системи безпеки харчової продукції НАССР. Виробництво повністю розташоване в Італії.
salamе