Інновації – успішна традиція

«Метод Cuomo® — це запатентований метод, який використовує лише природні фізичні параметри та дає змогу контролювати фізичний та хімічний стан харчових продуктів протягом усього процесу перетворення за допомогою безперервного аналізу рН, перевірки та керування».



N° EP 2769276B1(European Patent Office)

CIPO N° CA2852650(Canada Intellectual Property Office)


За понад двадцять років метод Cuomo® став визнаним як ідеальна послідовність кліматичних параметрів, укладених у простий та інтуїтивно зрозумілий пристрій Climatic Recipe®, заснований на безпечних діапазонах рН харчових продуктів, що проходять обробку. Єдиний запатентований метод, здатний гарантувати безпечне для харчових продуктів виробництво з оригінальним традиційним смаком, оптимізувати час і сертифіковану кінцеву продукцію.

Чому варто вибрати метод Cuomo®


НАШЕ БАЧЕННЯ: захищати та заохочувати виробництво та споживання типових і традиційних продуктів харчування

НАША МІСІЯ: розробляти та виготовляти системи мікрокліматизації та шафи для традиційної трансформації їжі; впроваджувати інновації та вдосконавлювати обробку та збереження типових місцевих італійських продуктів харчування в Італії та за кордоном разом із просуванням продовольчого суверенітету з місцевими продуктами у всьому світі.

ГАРАНТОВАНА ЯКІСТЬ Натурально справжні та ГОТОВІ ДО ВЖИВАННЯ продукти з традиційним смаком, які мають високі харчові та органолептичні властивості.

ГОТОВІ ДО ВЖИВАННЯ Безпечні товари

СЕРТИФІКОВАНА БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ Суворі протоколи аналізу ризиків дозволили розробити кліматичні рецепти, напівфабрикати харчових продуктів і процеси переробки, науково підтверджені університетами, харчовими технологіями та дослідницькими інститутами.

ХАРЧОВИЙ СУВЕРЕНІТЕТ Крафтова їжа власної торгової марки, збереження місцевого виробництва, стимулювання та підтримка коротких ланцюгів постачання, але, перш за все, оптимізація всіх видів, спецій та підвищення цінності вторинних шматків.

СТАЛА ЕКОНОМІКА: Різноманітні процеси трансформації, які гарантують високу маржу прибутку завдяки валоризації сировини, такої як ніжніше м’ясо та дешевша нарізка. Він збільшує термін придатності, забезпечуючи кращу консервованість і якість для виробників і споживачів із суворим дотриманням усіх чинних правил безпечності харчових продуктів. Повне керування втратою ваги оператором завдяки 4 параметрам, які можна легко контролювати та контролювати в будь-який час за допомогою практичного сенсорного екрана.

Stagionello®

Салямі

У шафах і камерах Stagionello® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, сушіння, дозрівання, копчення / ароматизації і тривалого зберігання широкого асортименту сиров'яленому продукції від салямі до прошутто.

Дізнатися більше
salame Maturmeat®

Combo Stagionello Maturmeat

Система створення мікроклімату в обладнанні Maturmeat®, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні певними параметрами ...

Stagionello
Побачити більше
Pesciugatore®

В'ялення риби

У шафах Pesciugatore® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, в'ялення і зберігання рибної продукції.

Дізнатися більше

Увага до здоров'я споживача

Фотогалерея

Виробництво і споживання типових і традиційних італійських страв

Побачити більше

Cuomo®

Натуральный и запатентованный метод Cuomo® - внимание к здоровью потребителей и инвестиции в позитивное будущее.

Дізнатися більше