Maturmeat®
Maturmeat® - професійне обладнання для сухого дозрівання, ферментації і тривалого (до 1 року) зберігання м'яса.
У шафах і камерах Maturmeat® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ефективного і безпечного дозрівання з мінімальними втратами у вазі. Технологія дозрівання з зволоженням, застосована на даному обладнанні, дозволяє об'єднати гідності сухого і вологого дозрівання.
Система створення мікроклімату в обладнанні Maturmeat®, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні такими параметрами, як температура, вологість, швидкість оновлення повітря а також рівень кислотності всередині продукту за допомогою рН-зонда підключеного до внутрішнього комп'ютера, який має 5 вбудованих програм для різного м'яса (яловичина, свинина, баранина, птиця, дичина) а також дає можливість програмувати власні.
Відповідає системі безпеки харчової продукціїНАССР.
Модельний ряд представлений обладнанням місткістю від 60 кг до 1800 кг.
Компанія здійснює технологічну підтримку.
Все обладнання проводиться виключно в Італії.