Maturmeat®

maturmeat салями.com.ua/

Maturmeat® - професійне обладнання для сухого дозрівання, ферментації і тривалого (до 1 року) зберігання м'яса.
У шафах і камерах Maturmeat® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ефективного і безпечного дозрівання з мінімальними втратами у вазі. Технологія дозрівання з зволоженням, застосована на даному обладнанні, дозволяє об'єднати гідності сухого і вологого дозрівання.
Система створення мікроклімату в обладнанні Maturmeat®, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні такими параметрами, як температура, вологість, швидкість оновлення повітря а також рівень кислотності всередині продукту за допомогою рН-зонда підключеного до внутрішнього комп'ютера, який має 5 вбудованих програм для різного м'яса (яловичина, свинина, баранина, птиця, дичина) а також дає можливість програмувати власні.
Відповідає системі безпеки харчової продукціїНАССР.
Модельний ряд представлений обладнанням місткістю від 60 кг до 1800 кг.
Компанія здійснює технологічну підтримку.
Все обладнання проводиться виключно в Італії.

Stagionello®

Салямі

У шафах і камерах Stagionello® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, сушіння, дозрівання, копчення / ароматизації і тривалого зберігання широкого асортименту сиров'яленому продукції від салямі до прошутто.

Дізнатися більше
salame Maturmeat®

Combo Stagionello Maturmeat

Система створення мікроклімату в обладнанні Maturmeat®, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні певними параметрами ...

Stagionello
Побачити більше
Pesciugatore®

В'ялення риби

У шафах Pesciugatore® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, в'ялення і зберігання рибної продукції.

Дізнатися більше

Увага до здоров'я споживача

Фотогалерея

Виробництво і споживання типових і традиційних італійських страв

Побачити більше

Cuomo®

Натуральный и запатентованный метод Cuomo® - внимание к здоровью потребителей и инвестиции в позитивное будущее.

Дізнатися більше