Pesciugatore®

Pesciugatore салями.com.ua/

Pesciugatore® - обладнання для професійного в'ялення риби і морепродуктів безпечним способом з можливостями ароматизації / копчення.
У шафах Pesciugatore® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, в'ялення і зберігання сиров'яленому продукції.
Система створення мікроклімату в обладнанні Pesciugatore®, що відтворює природний клімат, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні такими параметрами, як температура, вологість, швидкість оновлення повітря а також рівень кислотності всередині продукту за допомогою рН-зонда підключеного до внутрішнього комп'ютера, який має 3 вбудовані програми а також можливість персонального програмування.
Відповідає системі безпеки харчової продукції НАССР.
Модельний ряд обладнання представлений шафами на 100, 150 і 200 кг.
Компанія здійснює технологічну підтримку.
Все обладнання виготовлено виключно в Італії.

Stagionello®

Салямі

У шафах і камерах Stagionello® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, сушіння, дозрівання, копчення / ароматизації і тривалого зберігання широкого асортименту сиров'яленому продукції від салямі до прошутто.

Дізнатися більше
salame Maturmeat®

Combo Stagionello Maturmeat

Система створення мікроклімату в обладнанні Maturmeat®, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні певними параметрами ...

Stagionello
Побачити більше
Pesciugatore®

В'ялення риби

У шафах Pesciugatore® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, в'ялення і зберігання рибної продукції.

Дізнатися більше

Увага до здоров'я споживача

Фотогалерея

Виробництво і споживання типових і традиційних італійських страв

Побачити більше

Cuomo®

Натуральный и запатентованный метод Cuomo® - внимание к здоровью потребителей и инвестиции в позитивное будущее.

Дізнатися більше