Pesciugatore® Plugin Line 100 кг (Артикул: PES10T4.0)

Модификації:

Шафа для в'ялення риби Pesciugatore® 100 kg артикул PES10T4.0

Технічні параметри
Місткість 100 кг
Розміри, мм: 730 x 785 x 2110
Матеріал: нержавіюча сталь АISI 304
Температура  експлуатації: +10°+32°С
Робоча температура: 0°+35°C
Вологість, яка пдтримується: 30% - 99%
Живлення: 220В/50Гц/10,8А
Споживча потужність: 2,38 кВт
Вага: 150 кг

Стандартна комплектація
  • 1 компресор
  • 7 полок-решіток з нержавіючої сталі
  • 7 комплектів напрямних з нержавіючої сталі
  • Одні скляних двері з підігрівом
  • Внутрішня підсвітка
  • Система сушки
  • Система розморозки (гарячий газ)
  • Автомийка
  • Регульовані опорні ніжки
  • Комплект повітрообміну
  • Вимірювач кислотності з рН-зондом
  • Система ClimaTouch®: вбудована пам'ять на 352 кб, 30 встановлених програм-рецептур, система НАССР, сенсорний дисплей з діагоналлю 7 ", функціональний порт
  • Система Fumotic®: 2 бака (вода і ароматизатор / дим), підключення до водопроводу, зливний шланг

Callback form

Provide us with your phone number

салями.com.ua

Callback form

Your callback has been sent sucessfully

arrow_back
Stagionello®

Салямі

У шафах і камерах Stagionello® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, сушіння, дозрівання, копчення / ароматизації і тривалого зберігання широкого асортименту сиров'яленому продукції від салямі до прошутто.

Дізнатися більше
salame Maturmeat®

Combo Stagionello Maturmeat

Система створення мікроклімату в обладнанні Maturmeat®, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні певними параметрами ...

Stagionello
Побачити більше
Pesciugatore®

В'ялення риби

У шафах Pesciugatore® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, в'ялення і зберігання рибної продукції.

Дізнатися більше

Увага до здоров'я споживача

Фотогалерея

Виробництво і споживання типових і традиційних італійських страв

Побачити більше

Cuomo®

Натуральный и запатентованный метод Cuomo® - внимание к здоровью потребителей и инвестиции в позитивное будущее.

Дізнатися більше