Stagionello®

Stagionello® - обладнання для професійного в'ялення м'ясних виробів безпечним способом, засноване на традиційних італійських технологіях.
У шафах і камерах Stagionello® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, сушіння, дозрівання, копчення / ароматизації і тривалого зберігання широкого асортименту сиров'яленому продукції від салямі до прошутто.
Система створення мікроклімату в обладнанні Stagionello®, що відтворює природний клімат, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні такими параметрами, як температура, вологість, швидкість оновлення повітря а також рівень кислотності всередині продукту за допомогою рН-зонда підключеного до внутрішнього комп'ютера, який має 30 вбудованих програм-рецептур а також дає можливість програмувати власні.
Відповідає системі безпеки харчової продукції НАССР.
Модельний ряд обладнання представлений місткістю від 60 кг до 1200 кг.
Компанія здійснює технологічну підтримку, включаючи фірмові комплекси спецій, відповідно рецептурами.
Все обладнання вироблено виключно в Італії.